Kassasoftware op uw maat

Kassasoftware met klantenbeheer,artikelenbeheer en barcode

Onze visie

Onze strategie is eenvoudig: Reeds van in het begin was er slechts één prioriteit bij het ontwikkelen van KassaStudio: Klantgerichtheid.
Om dit eenvoudig principe waar te maken proberen we ons op de markt te profileren met onderstaande peilers.

Flexibiliteit

We streven ernaar om zowel onze software als onze diensten zo flexibel als mogelijk te maken. Daarom bestaat er ook maar 1 versie van KassaStudio. Alle klanten hebben dezelfde versie. Eventuele parameters kunnen ingesteld worden om te voldoen aan uw wensen. We gaan zaterdag- en zondagswerk niet uit de weg om u te helpen.

Op maat

Alhoewel KassaStudio een standaardpakket is, houden we maximaal rekening met de wensen van de klant. Iedere vraag en/of opmerking wordt behandeld zodat de software voor iedereen beter wordt. Het is dus de klant die functionaliteiten bepaalt. Ook op onze demo's worden veel vragen genoteerd die later resulteren in extra mogelijkheden.

Gebruiksvriendelijk

Uit ervaring weten we dat iedere nieuwe klant zonder problemen kan starten. Hetzelfde geldt voor tijdelijke hulpjes of nieuw personeel.

Groeimogelijkheden

U zaak groeit? Wij groeien ook! We sturen bij waar nodig zodat uw systeem kan volgen in de groei van uw bedrijf.

Betaalbaar

We houden eraan om kwaliteit te leveren. Toch is ons product betaalbaar. Raadpleeg ook onze voorwaarden voor starters. Omdat we zo overtuigd zijn van de kwaliteit is er geen nood aan betalende support contracten. Alle support is inbegrepen in uw initiële aankoopprijs.

Service

We vinden het heel belangrijk dat u zo snel als mogelijk geholpen wordt met een vraag of een probleem. We beschikken over een aantal middelen om uw snel van dienst te zijn als dat nodig is. Ook na de kantoor uren.
Lees hier onze financiële stellingen .